A reggeli starter

Kategória: Egyebek

Annyira megihlette Szepykét a minap „alkotott” reggelim, hogy körkérdést indított azt tudakolva, ki mivel helyezi üzembe magát reggelente?

Először nem akartam válaszolni a kérdésére, hiszen erről már írtam jó régen. Kedves noszogatásának eleget téve mégis csak írok róla.

Azt hiszem a fantáziám, kreativitásom még nálam is nehezebben ébred, így aztán meglehetősen egyhangúak a reggeleim gasztronómiai szempontból.

A fél liternyi házi tejről nem vagyok hajlandó lemondani, viszont azt csak hidegen szeretem. Ébredés után letölteni ennyi hideget a gyomromba önveszélyes cselekedet lenne, kompromisszumként jött hát a kakaó. Szeretem a karamelles tejet is, de azt elkészíteni tovább tart és egyébként is cukrot tartalmaz, amit lehetőleg kerülök.

A reggeli menetrend szerint bekapcsolom a számítógépet, letámolygok a konyhába megfőzni a kakaómat, visszamegyek a géphez, addigra az is elvégzi reggeli rituáléit, és kezdődhet az éjszaka érkezett mailek olvasása, a látogatók számának ellenőrzése, és a többiek receptjeinek átböngészése. Arról fogalmam sincs, mi az a netfüggőség. 😉

 


1 hozzászólás a recepthez: “A reggeli starter”


  1. szepyke says:

    :DDDDDD

    A netfüggőség nem létezik. Szerintem nem. Megyek, mert 7 órája nem láttam az e-maileimet, meg a blogomat, és nem bírják egyedül….
    :)))))



Írjon megjegyzést


  • - x -

  • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

  • Fontos