A sárgarépa veszélyeiről

Kategória: Egyebek

Mindenki tudja, hogy a sárgarépa igen veszélyes?

Aki nem görbíti be eléggé az ujjait, annak egészen sajátos stílusú manikűrje lesz 🙁

 


6 hozzászólás a recepthez: “A sárgarépa veszélyeiről”


  1. Kata says:

    Nem csak az ujjadra, hanem a botturmixra is… Át tudja színezni a sárga színű fejedet pirosra, ha nem vigyázol:D

  2. Ildy says:

    Jajmárugyan, én meg a cím alapján azt hittem, hogy már a répában is tartósítószer van:)

  3. Zit says:

    Nekem a kés jó barátom, de a reszelők…

  4. Altair says:

    Én egyből a répa (és egyéb gyökérzöldségek) nitrit tartalmára gondoltam a csecsemőkkel kapcsolatban. :o) Szakmai ártalom, na! :o)

    A patikában lehet kapni nitrit-mérő tesztcsíkot (vizelethez eredetileg), amivel a pürésített nyers répában lehet ellenőrizni a mennyiségét.

  5. szepyke says:

    Én is inkább reszelőn áldozom magam… Tavaly belenyúltam az egyikbe, de úgy, hogy három hónapig gyógyult, mert folyamatosan víz érte.. és most is ott a helye, és télen amikor nagyon hideg volt, lila volt a seb. Gyönyörű lett… A répa is ilyen vérengző növény lett? Húsevő?

  6. jókaja says:

    Az az! Emberevővé vált, szereti a körömpörköltet 😉



Írjon megjegyzést


  • - x -

  • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

  • Fontos