Forró zsiradékon körbepirítjuk – képtelenség

Kategória: Egyebek

Húsfélék készítésénél gyakori ez a lépés, hogy kérget képezzünk párolás előtt a húson. Ez önmagában nem is képtelenség, van helyette két másik.

Az egyik az, miképp lehet ezt úgy végrehajtani, hogy utána ne kelljen a főzést félbeszakítani azonnali konyhatatarozás, ruhamosás és a harmadfokú égési sérülések ellátása céljából? Próbálkoztam én már sok mindennel, a magas falú fazéktól, a különféle fröcskölésgátló fedőkig. Az eredményben annyi a különbség, hogy vastagabb vagy vékonyabb réteg pöttyöt kell letakarítani, mielőtt ráég a tűzhelyre.

A másik képtelenség ehhez a bejegyzéshez valami értelmes és gusztusos képet csatolni, így marad képtelen postnak.

Kinek milyen bevált módszere van takarításmegelőzésre?

 





%d blogger ezt szereti: