Húsvéti csoki lágytojás

Kategória: Desszertek, Krémek

Az internetet járva időnként fantasztikus ötleteket látni.

Szerintem ez a lágytojás is olyan ötlet, amiről az ember sajnálja, hogy másnak jutott eszébe.

Aki szeret csokizni, értékelni fogja az ötletet, és erőst elgondolkodik, nem ez lesz-e az ünnepi menü desszertje. Természetesen bármilyen fehér, zselatinos krémmel tölthető, nem is lényeges az eredeti recept.

A tojás sárgája barackbefőtt. A képre kattintva megnyílik az eredeti receptet mutató oldal, a készítést illusztráló képsorozattal.

Van rajtam kívül is, aki kedvet kapott hozzá?

 


5 hozzászólás a recepthez: “Húsvéti csoki lágytojás”


  1. sedith says:

    Nem semmi ötlet! Eszembe nem jutott volna, hogy lufival készül!:)

  2. mm says:

    de ugye az teljesen egyértelmű, hogy nem a forró olvasztott csokiba nyomjuk a lufit, hanem előtte temperálni kell? 🙂

  3. jókaja says:

    Remélem, aki ilyenre adja a fejét, annak már egyértelmű, hogy az olvasztott csoki sose forró, legfeljebb jó kézmeleg 🙂

  4. szepyke says:

    Jesszusom, előttem van, ahogy a kipukkad egy ilyen lufi…:)))))
    mint amikor a Zuram kiemelte a habverőt a puncspudingból, és közben nem állította le… egy hétig takarítottam a halványrózsaszín pöttyöket…:))

  5. jókaja says:

    Már láttam Valakinél, hogy megcsinálta, és azt írta szépen kijöttek a lufik. Nem írta, hogy bombatalálat érte a konyhát 😉



Írjon megjegyzést


  • - x -

  • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

  • Fontos