Húsvéti csoki lágytojás
Az internetet járva időnként fantasztikus ötleteket látni.
Szerintem ez a lágytojás is olyan ötlet, amiről az ember sajnálja, hogy másnak jutott eszébe.
Aki szeret csokizni, értékelni fogja az ötletet, és erőst elgondolkodik, nem ez lesz-e az ünnepi menü desszertje. Természetesen bármilyen fehér, zselatinos krémmel tölthető, nem is lényeges az eredeti recept.
A tojás sárgája barackbefőtt. A képre kattintva megnyílik az eredeti receptet mutató oldal, a készítést illusztráló képsorozattal.
Van rajtam kívül is, aki kedvet kapott hozzá?
Nem semmi ötlet! Eszembe nem jutott volna, hogy lufival készül!:)
de ugye az teljesen egyértelmű, hogy nem a forró olvasztott csokiba nyomjuk a lufit, hanem előtte temperálni kell? 🙂
Remélem, aki ilyenre adja a fejét, annak már egyértelmű, hogy az olvasztott csoki sose forró, legfeljebb jó kézmeleg 🙂
Jesszusom, előttem van, ahogy a kipukkad egy ilyen lufi…:)))))
mint amikor a Zuram kiemelte a habverőt a puncspudingból, és közben nem állította le… egy hétig takarítottam a halványrózsaszín pöttyöket…:))
Már láttam Valakinél, hogy megcsinálta, és azt írta szépen kijöttek a lufik. Nem írta, hogy bombatalálat érte a konyhát 😉