Marhanyelv pecsenye röstivel

Kategória: Belsőségek, Marhahúsok

sultmarhanyelvMa folytattuk a marhanyelv feldolgozását. Sokat megint csak nem akarván szöszmötölni vele, az egyserpenyős megoldást választottam. Abban az egy serpenyőben viszont a minapi sültkolbász zsírja volt. A centis szeletekre vágott nyelvet belefektettem, és mindkét oldalán ropogósra sütöttem. Amíg sült meghámoztam pár szem krumplit, és nyersen durvára reszeltem. Az időközben megsült nyelveket tányérra tettem és alufóliával letakartam, hogy meleg maradjon. Ugyanabban a fűszeres zsírban sütöttem meg a röstit. Amíg sült, három paradicsomot felszeleteltem, csumáját kivágtam és összekevertem egy pici fej vékonyra szelt hagymával. Pici sóval és vörösbor ecettel forgattam össze, és a diófa árnyékában tálaltam.

 





%d blogger ezt szereti: