Miért jó a nem jó?

Kategória: Egyebek

sutopapir

Bevásároltam. Mondhatom úgy is, hogy jól bevásároltam.

Fogytán lévén a sütőpapír idehaza, vettem utánpótlást. Évek óta ugyanazt a szilikonos papírt használom, ami erre a barnára hasonlít. Nem dobozba csomagolták, csak fólia hurkába. Amit most vettem, az is ugyanilyen csomagolásban van, csak másik cég csomagolja. Valószínűleg az csapott be,  hogy csak ez az egyféle volt a polcon, nem volt összehasonlítási lehetőségem, és elkerülte a figyelmemet, hogy nincs ráírva, hogy szilikonos. Még az ára is hasonlóan 400 Ft körül volt. Kibontva gyanús kellett volna legyen, mert ilyen fehéres volt, nem a megszokott. Ettől persze még jó is lehetett volna.

De nem volt az!

Sütöttem rajta egy szépen sikerült kenyeret, csak épp nürnbergi puszedli módjára kéne enni, annak ugyanis fehér ostyalap van az alján. Sajnos ennek papír bevonata van, ami eltávolíthatatlanabb, az ablaküvegre kent festéknél is. Megenni nem sok kedvem van, kénytelen leszek az egész alsó héjat levágni a cipóról, ha kihűlt.

Tessék mondani, miért jó az a sütőpapír, ami épp csak arra nem használható, hogy süssünk rajta?

Csak az a válasz elfogadhatatlan, hogy nyereséget termel a forgalmazóknak. 🙁

 




  • - x -

  • HAVONTA!

    Töltse le, ingyenes!!

  • Beszélgetés

  • Eddigi látogatók

    Ha ez látszik, már megint sztrájkol a számláló :-(
  • Fontos


%d blogger ezt szereti: