Nehogy már fröcsköljön – Flat-Cat kedvéért
Flat-Cat megerőszakolta Önmagát, és a borjúmáj iránti ellenszenvét leküzdve, pástétomgyártásra adta fejét. Elpanaszolta, hogy alapos konyhatakarításra volt szükség, mert a botmixer igyekezett mindenhova egyenletes réteget teríteni.
Rendszeresen készítek kenőmájast, pástétomot, így hát közkinccsé tudom tenni azt a rendkívül kifinomult módszert, amivel megelőzöm a nyers pástétom szárnyalását. 🙂
Kihasználva azt, hogy a folpack remekül hozzátapad a tálhoz, körbecsavarom az egészet, a beleállított botmixerrel együtt.
A tekercset levágom róla, kicsit körbesimogatom, és indulhat a móka. Van olyan rugalmas a fólia, hogy engedi mozgatni a gépet, miközben nem szakad el.
A képek modellkísérlet eredményei, ma nem készült friss májas, van még a hűtőben a Karácsonyra konzervált adagból.
Köszi! 🙂
Ez épületes volt, okultam belőle! 🙂
Nekem soha nem fröcsköl, mondjuk, én nagyon ügyes vagyok.
Én viszont tudok üveget olvasztani mikróban, azt meg Ti nem tudtok, illetve még nem próbáltátok…:)
Szepyke! Puha csirkemájjal tényleg nem fröcsköl, de a nyers borjúmájjal azért… 🙂
Viszont érdemes megküzdeni vele, mert nagyon finom! 🙂