Cukor helyett – most olcsóbban

Kategória: Egyebek

Gondolom, nem csak én, hanem mások is keresik az alternatív megoldásokat arra, hogyan kerüljük ki a finomított cukrokat. Még az egészséges embereknek is legalább fogyasztásuk egy részét helyettesíteni kellene, hogy védjék az egészségüket, vigyázzanak a testsúlyukra. Ráadásul most jön a karácsony, amikor talán a legtöbb édességet fogyasztjuk…

Sok ember pozitív véleménye alapján van megoldás! A Xukor (más néven nyírfacukor, xilit vagy xylitol) íze tökéletesen egyezik a finomított cukoréval, abszolút helyettesíthető vele a cukor (kivéve a kelt tésztáknál). Az esetek többségében 20-30 %-kal kevesebb is elég. A szénhidráttartalma 75%-kal, az energiatartalma pedig 40%-kal kevesebb a cukorénál; ezek az adatok szerintem önmagukért beszélnek.
Van egy meglepetésünk is! Ha a Kifőztük olvasói a Bioboltban vásárolnak belőle, akkor a Kifőztük kuponkódját (kifoztuk2011) beírva a rendelésükhöz ez év végéig 10% kedvezményt kapnak az árából.

 


1 hozzászólás a recepthez: “Cukor helyett – most olcsóbban”


  1. r.é. says:

    Sziasztok igen tényleg elég jó megoldást kínál hogy kiváltsuk a cukrot DE sajnos mégis van egy probléma vele…..nagyobb mennyiségben hasmenést okoz, van aki nem is bírja mert már kis mennyiségben is gondot okoz, egyéni érzékenység kérdése….. szóval először érdemes letesztelni …..



Írjon megjegyzést


  • - x -

  • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

  • Fontos