Már megint kifőztük!
Itt a szeptember, megkezdődött a tanév, és itt a Kifőztük új száma is! Kihasználtuk a piacok gazdag zöldség- és gyümölcskínálatát, ételeink az őszelő terményeiből készülnek.
Az iskolásokra, és főleg szüleikre gondolva, gyorsan elkészíthető, finom reggeli innivalókat, péksüteményeket készítünk, ezek egy része helyet kaphat becsomagolva a tízóraiban is.
Magam is több recepttel igyekeztem emelni a lap színvonalát. Főztem zöldbabot pestoval, csatni szilvából és almából. Ilyenkor van szezonja a paradicsom és a szilva befőzésének. Ehhez adok ötletet egy fűszeres ketchup receptjével, és megmutatom miképp lehet igazi szilvalekvárt főzni, hosszas kevergetés nélkül.
Regisztrált olvasóink, bejelentkezés után, most is ingyen letölthetik az újságot a képre, vagy az oldalsávban levő borítóra kattintva. Használják ki az ősz gazdagságát és menjenek a gyerekekkel együtt a piacra, majd a konyhába!