Sajtjelentés Pálpusztáról

Kategória: Egyebek, Hideg ételek, Tejes ételek

Nyugodtan olvassák ezt a bejegyzést azok is, akik számára a Pálpusztai sajt szaga nem számít illatnak. Még nem találták ki az illatos netet.

Új gyártó sajtjával találkoztam a piaci sajtosnál. A szinte soha nem kapható őstípus, a csermajori, és annak igen gyenge gödöllői utánzatát követően egy győri cég is elkezdte gyártani.

Csomagolásán őrzi az eredeti kék / piros / ezüstszínű összeállítást, lássuk mit rejt a belseje.

Elsőre ígéretesnek tűnik. Kicsit ragadós, nedves felületű, sárgás-vörös színű héja látszik. Az illata is olyan, amilyennek lennie kell.

Nem tudok még az ízéről semmi, adtam neki pár nap utóérlelést a kamrapolcon.

 


2 hozzászólás a recepthez: “Sajtjelentés Pálpusztáról”


  1. Ildy says:

    Ha valami ennyire büdös, azt hogy lehet megenni?:) Milyen íze van egyébként általában a Pálpusztainak?

  2. Daisy says:

    Már most jól néz ki ezen a képen.
    Én nem is nézem, ki gyártja, mert örülök, ha kapok. Persze van minőségi különbség, az tuti.



Írjon megjegyzést


  • - x -

  • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

  • Fontos