Magas vendég

Kategória: Egyebek

Magas vendég érkezett, korántsem udvariassági látogatásra. A magassága persze relatív. Normál helyzetben talán 30 cm, de ha kíváncsi, bőven feléri egy szék ülőlapját. Fiatalka lehet még, tán egy éves sincsen.

Patchie a falusi macskák szabad népéhez tartozik, ennek megfelelően aktív vadász. Láthatólag csak eleinte zavarta, hogy holmi kétlábúak betelepedtek felségterületének egyik kertjébe.

Előkelő nevét felmenőitől örökölte, akik között talán csak fekete nem volt. Így aztán amolyan patchwork macskaként született.

Szerencséje volt, mert akadt egy fél szál krinolin, amihez már nem volt kedvünk, megkínáltuk vele. Alighanem kerülhetett hús is bele, mert jó étvággyal elfogyasztotta, márpedig tudvalevő, egy magára valamit adó macska akármit nem eszik meg.

A jóleső vacsorát elfogadva alkalmazottaitól, rövid ideig még részesülhettünk társaságából.

 


2 hozzászólás a recepthez: “Magas vendég”


 1. csilla says:

  Nagyon szép cica, különösen a farka tarkasága tetszik 🙂

 2. Daisy says:

  Hozzánk is így került egy Férfiú az ősszel és azóta birtokba vette a házunkat. Enni és pihenni jár ide, egyébként meg portyázik a környéken.
  Azt gondoltuk, hogy az ” elment ” cicánk küldte ide. Feltűnően gyorsan beilleszkedett, mint aki már járt itt.Írjon megjegyzést


 • - x -

 • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

 • Fontos


%d bloggers like this: