Nagy szám

Kategória: Egyebek

tuzijatek

Legalább is én úgy érzem, hogy nagy a szám – nem az enyém, mert az tényleg elég nagy – hanem amit a számlálóm mutat.

Ma reggel elérte a kerek negyedmilliós számot, ami elkerülhetetlenül okot ad valamiféle visszatekintésre.

10 hónapja indult a jokaja.hu oldal. Igazából valamiféle recepttárnak szántam, a sok-sok év főzőcskézése alatt összegyűlt receptjeim, tapasztalataim tárházának. Épp nemrég számoltam össze kedves barátaimmal, hogy 13 éve használjuk az internetet főzési segédletként, ami alatt számolhatatlan mennyiségben próbáltuk ki egymás receptjeit, tanultunk egymástól, és adtuk közre saját tapasztalatainkat. Tavaly májusra úgy éreztem, én is hozzá tudok tenni valamit a kollektív konyhai ismerethalmazhoz.

Az eltelt idő alatt felkerült ezer recept, és érkezett szinte ugyanannyi megjegyzés. Ezek között szinte nem is akadt rosszindulatú, ami az itt-ott eluralkodó stílust látva kisebb csodának számít.

Mindez biztatást jelent arra, hogy nem hiábavaló az a munka, amit erre szánok, érdemes folytatni, mert másokat is érdekelnek többnyire „földhözragadt” receptjeim. Köszönve kedves olvasóim érdeklődését folytatom tovább, a mindenkori munkám által lehetővé tett tempóban.

 


4 hozzászólás a recepthez: “Nagy szám”


 1. Dulmina says:

  Gratulálok! Nagyon jó gyűjtemény ez, még én is sokszor találok itt kedvemre való recepteket, ötleteket.

 2. szazala says:

  Catlakozom az előttem szolóhoz,én is napi vendég vagyok,gyakran fözők Tőled!Köszönöm,és gratulálok!

 3. Aliz/azila says:

  Gratulálok, szép teljesítmény.:) Ha belegondolok, hogy már több mint 10 éve indult a konyhalista, és milyen sokat jelentett akkor, amikor még alig volt magyar tartalom a neten konyha témában, főleg a mostanihoz képest.:)

 4. jókaja says:

  Épp nemrég gondoltunk bele: 13 éve! Persze az több, mint 10 🙂Írjon megjegyzést


 • - x -

 • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

 • Fontos