Ho-ho-hóóóó

Kategória: Egyebek

Gyönyörű dolog a hóesés, így az ablakon át fényképezve, a jól fűtött szobából. Azért a kocsi kiásásán és a hólapátoláson már túl vagyunk.

A kép érdekessége, hogy semmit sem módosítottam rajta, így jött ki a gépből. A szürke ég alatt ennyire nincsenek színek.

Megmutatom még a madáretetőnket is.

Igen csinos kucsmája van. Most olyan helyen van, ahol nem látok rá az íróasztalomtól, át kell majd helyezzem. Így aztán nem is tudom miféle madárnép fedezte már fel, egy gerlepárt visszatérően láttam benne.

 


4 hozzászólás a recepthez: “Ho-ho-hóóóó”


 1. Orsolya says:

  Hat ez gyonyoru! Nalunk is hasonlo a h

 2. Orsolya says:

  avagy a hohelyzet (bocsi:))

 3. nokedli says:

  egy kis fényképezös kiegészítés: a kép azért szürke, mert a fényképezö fényméröje gyátrilag úgy van kalibrálva, hogy azt hiszi, az elötte lévö motívum a 18%-os szürke. mégha fehér is a motívum, mint a frissen esett hó. ha van a gépeden, akkor állítsd be rajta a „belichtungskorrektur”-t 1-2-vel magasabbra. vagy a legtöbb automata digitális gépen van olyan funkció, hogy „tél, hó”. szikrázóan fehér képet fogsz kapni.

 4. jókaja says:

  Köszönöm a jótanácsot! Van a 6 éves kisöreg gépemen is állítási lehetőség, de aznap tényleg ilyen szürke volt minden. Egyébként nem a hó színére gondoltam, hanem a fenyők zöldjének hiányára.Írjon megjegyzést


 • - x -

 • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

 • Fontos