Kreatív lennék?

Kategória: Egyebek

Megvádoltak!

Viki azt állítja, hogy kreatív vagyok. Nem tudom honnan szedte, mikor horgolni se szoktam, üveget se festek, a szalvétába is csak a számat törlöm és a fényképeimért se döngetik az ajtót a fényespapíros magazinok. TV-felvételem is csak egy receptemmel volt.

Remélem arra gondolt, hogy kedvenc vadászterületemen, a konyhában kerül ki olyan a kezem alól, ami másoknak  is kedvére való. Persze, hogy jóleső érzéssel fogadtam, bár azzal melléfogott, hogy nem is ismerem Őt, nem egyszer jártam már a blogján. Kedves Viki, köszönöm a megtisztelő érdeklődést!

No, a hét pont az már nehezebb ügy, azt hiszem blogisztán kevésbé kitárulkozó polgárai közé tartozom, azért nekifutok, de szaftos pletykákra senki se számítson, még azt se tudom, hogy ki lesz-e a hét fogás.

1. Nem tegnap mentem be először a konyhába, bár ez szerintem több receptből is kiderült már.

2. Nem lennék jó nyúlnak, ha választhatok olyan ételt kérek, amiben hús is van.

3. Nagy háztartást vezettünk, mostanában kell megszokjam, hogy vissza kell venni a mennyiségekből. Még szerencse, hogy olyan hűtőnk van, amiben a piacról hozott nyers tej is eláll egy hétig, így nem romlik ránk a főztöm.

4. Régóta internetfüggő vagyok. Épp nemrég számoltam ki, hogy 15 éve használom, és abból 13 éve vagyok tagja a konyhások levelezőlistájának.

5. Örök súlyproblémáim vannak (gyanítom ezzel nem vagyok egyedül a főzni szeretők körében). Túl vagyok egy nagy fogyáson – akkor csak a leadott kilóimból kijött volna két szupermodell – de erről külön blogot is lehetett volna írni.

6. Szeretek kísérletezni, gyári készítményeket előállítani házilag, jobb anyagokból.

7. Jó a monotónia tűrésem, szerintem ez a kiló mák megdarálásán már látszott.

Csak meg lett mind a hét. Viszont játékrontó leszek, mert a 7 hatványai alapján úgy számolom (bocs, nem buktam meg matekból), hogy mire ezt megírom, már végtelenre duzzad a megkérdezettek száma, nekem már nem is marad kinek továbbítsam.

 


1 hozzászólás a recepthez: “Kreatív lennék?”


  1. Daisy says:

    Igen, valóban kicsit titokzatos vagy, de azért most jó volt olvasni rólad egy kicsit. Köszönöm!Írjon megjegyzést


  • - x -

  • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

  • Fontos