Az összefogás ereje

Kategória: Egyebek

Nagyon szépen alakul a legszéleskörűbb blogger összefogással létrejött karácsonyi segélyakció. 115 blogger adta össze önzetlenül receptjeit, kézműves ötleteit, hogy ezzel köszönjük meg azok áldozatkészségét, akik a nehéz körülmények között élő gyerekes családok megsegítésére adományoznak. Jelen esetben mindegy, hogy nehéz helyzetüket az árvíz, a vörösiszap vagy „csak” szimpla szociális problémák okozzák.

Már 200 körül jár az adományt felajánló és be is fizetők száma. Az eddig befolyt összegből többmillió forint értékű élelmiszert lehet majd eljuttatni a rászorulóknak. Ez fantasztikus eredmény, és a gyűjtés még csak az elején jár!

Mikulásig még bárki csatlakozhat, segíthet. Utána már teljes erővel azon dolgozunk, hogy Karácsonyra el is jusson a segítség azokhoz, akiknek ettől lesz fényesebb az ünnepük.

Az adományozók – a 115 blogger köszöneteképp – letölthetik a a Kifőztük receptújság karácsonyi különszámát, amiből bőven meríthetnek ötleteket ünnepi készülődésükhöz.

Csatlakozzon, segítsen Ön is, mert sajnos vannak, aki rászorulnak segítségünkre! Olvassa el az akció részleteit az e célra létrehozott weboldalon.

 


Írjon megjegyzést


  • - x -

  • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

  • Fontos