Aphrodité logisztikája – VKF XXXIV.

Kategória: Egyebek

Miután belepillanthattunk Aphrodité varázslataiba, megleshettük milyen csemegét készít, ismerjük meg újabb oldalát, a gondosan készülő, részletekre ügyelő háziasszonyét. Aphrodité ugyanis nem csak szép és varázslatos, de okos nő is, aki tudja, hogy bájital ide, feltüzelő csemege oda, minden erőfeszítés semmivé foszlik, ha nincs meg hozzá minden megfelelő körülmény. Ezért hát a romantikusnak szánt estéket alaposan átgondolja, előkészíti.

Először is igyekszik alaposan megismerni varázslatos vacsorájának másik résztvevőjét. Feltérképezi mit szeret és mit nem. Ennek alapján alaposan végiggondolja mik azok a könnyű ételek, amik tetszést fognak aratni és jól előkészíthetők. Tudja, hogy nehéz lenne kiteljesíteni csáberejét, ha közben ideje nagyobbik részét a konyhában kapkodná, azon idegeskedve, hogy minden jól sikerüljön. Ha meleg ételt készít, olyat választ, ami nem csak előre elkészíthető és gyorsan meg kell csak melegíteni, hanem bármikor félbe is hagyható, majd akár folytatható is. Végül is egészen pontos forgatókönyvet még egy istennő sem tud készíteni.

A gondos megismerés nyomán azt is tudja, mennyire kell eljátszania a hódítandót, vagy kell akár közvetlen üzenetekkel is rásegítenie a varázslatra. Túl sok isteni eszközre utóbbi esetben sincs szüksége, ráadásul azok is csak egyszerű evőeszközök.

Kerít egy nem túl nagy asztalt, hogy közel ülhessenek le egymással szemben, ugye nem kell magyaráznom miért? Ha olyan kedve van, akkor persze épp egy hatalmas asztal átellenes végeiben terít meg. Az is egy lehetőség a játékra, hogy mindig oda kell menni a másikhoz. Amikor egész biztos a dolgában – már pedig egy istennő miért ne lehetne biztos – akkor úgy készül, hogy egymást is etethessék.

Ez történhet hagyományosan, evőeszközökkel, de ha a végsőkig akarja fokozni a hangulatot, kézzel megfogható ételeket készít. Ilyen ez a szuperdesszert is, ami a csábítás összes trükkjének esszenciája.

Ugye a receptjét nem kell megadnom, mint ahogy a folytatásét sem?

😉

 


Írjon megjegyzést


  • - x -

  • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

  • Fontos