Kiállítási marketing

Kategória: Egyebek

Délelőtt megszűnt az internetünk. Valami nagyszabású fejreállás lehetett, mert a rózsaszín hibabejelentőn már a gépi hang arról mesélt, hogy egyes körzetekben… Az irányítószámunkban két egyes is lévén alaposan beleestünk. 🙁

Délután úgy döntöttünk, hogy elmegyünk az erős marketinggel beharangozott konyha szakkiállításra. Ez hiba volt, amit csak egy ottani röhögés enyhített.

A kiállítás elég szegényes volt. A gyönyörű írásosan hímzett párnahajaktól a magazinokon át unalomig ismert márkák kóstoltatásáig volt sok minden. Konyhabútor és gép kevés, az is inkább a megfizethetetlen kategóriától fölfelé. Érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen valós értéket képviselhet az a konyhabútor, amit a kiállításon harmadáron meg lehet kapni, potom kétmillióért. Mindezért a horror áron történő vásárlási lehetőségért még 1800.- fabatka belépőt is kértek.

No de lássuk a dolog humorát.

Ez egyik vízcsodásító árus mindenképp el akarta adni nekem a cuccait, valamiért rászedhetőnek érzett. A fantasztikus víztisztítójából megtöltött e a szódás szifont, majd beletekert egy oxigénnel töltött patront. A kinyomott oxigénes vízről elmesélte, hogy fantasztikus hatású. Ő a sportolás abbahagyása után hízni kezdett, ami csak azóta maradt abba, mióta rendszeresen ezt issza. Csak tudnám miből gondolta, hogy ezzel vonzóvá teheti számomra. Csak nem rám nézett?

Vasvilla pillantása elől alig tudtam elugrani, amikor megkérdeztem tőle, ugye ezt evés helyett issza? Alighanem ekkor feladta a meggyőzésemet és egy olyan nőhöz fordult, akit láthatóan nem a fogyasztó hatásával kellett meggyőzni.

Neki elmondta, hogy ez a víz hatékonyan lúgosít. A kuncsaft nyelve alá is dugott valami tesztcsíkot, ami elszíneződéssel mutatja savasságát. Utána megitatott vele egy pohárka vizet és megismételte a tesztet. Nem az Ő napja lehetett, mert a két tesztcsík színe között nem volt szignifikáns különbség, amit ügyesen megmagyarázott azzal, hogy a hölgy nyilván nagyon helyesen táplálkozik, így eleve alig volt savas. Sajátjaként mutatott meg két, valóban jelentősen különböző csíkot, lám még egy ilyen csúnyán elsavasodott pasason is mekkorát javít.

Rajtam átvillant, hogy megkérdezem: ha hízás ellen folyamatosan ezt a lúgosító hatású csodavizet issza, akkor ugyan mitől van csúnyán elsavasodva? Győzött jól nevelt énem és nem kérdeztem meg.

A kóstoltatott csodavíz egyébként kimondottan kesernyés, rossz ízű volt.

 


Írjon megjegyzést


  • - x -

  • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

  • Fontos