Sűrített tej a lelőhelyről

Kategória: Egyebek

kondenztej1a

Minap olvastam Lúdanyónál egy pozitív példaként említett cégről, és az általuk forgalmazott sűrített tejről. Mivel ma amúgy is el kellett menjek Lakihegyig, már nem volt komoly kitérő Halásztelek. Telefonon egyeztettem Katival, a cég kedves tulajdonosnőjével, hogy ott találom-e, aztán már csak a gázt kellett nyomjam (az esőre való tekintettel óvatosan).

Elmesélte, hogy nagyon nehéz bevezetni a piacra. A multikba reménytelenül drága bekerülni, a hazai láncok és boltok meg azt se tudják, mi is a sűrített tej. Kevés az olyan boltos, akit érdekelnek az újdonságok, belevág a bevezetésükbe. Akik útba tudják ejteni Halásztelket, azok hívják fel, szívesen ad el nekik. Küldenének postán is, de irreálisan megdrágítja a szállítási költség. Esetleg érdemes az egymás közelében lakóknak összeszervezni egy gyűjtő rendelést, aztán mehet a tejkrémes sütik gyártása.

Egy ilyen dobozban 397 gramm sűrített tej van (gondolom ez valamilyen köbláb/szökőév típusú angolszász mértékből származik). A képen látható készletért kétezer fabatkát fizettem. Az Arbatban jóval drágább.

 
 • - x -

 • HAVONTA!

  Töltse le, ingyenes!!

 • Beszélgetés

   None Found
 • Eddigi látogatók

  Ha ez látszik, már megint sztrájkol a számláló :-(
 • Fontos


%d bloggers like this: