A facebook legyen Veletek!

Kategória: Egyebek

Mert most már velem is van!

Fura szerzet ez az F-betűs jelenség. Kitalálói új médiumnak, kommunikációs platformnak szánták. Az ötlet annyira bejött, hogy hamar túlnőtt ezeken a kereteken, emberek millióit vonva bűvkörébe. Mára szinte (szub)kultúrává vált, saját határain is túlmutató formákkal, nyelvezettel. Újdonságokra fogékony világunkat alaposan átformálta, megteremtve az üvegszerűen átlátszó felhasználót.

Az internet virtuális közterületén elképesztő mennyiségű nyomot hagyunk magunkról, ami itt összegyűjtve válik nyilvánossá. Ismeretlen emberek jelölik ismerősnek egymást, a közös ismerősök okán, ezzel megosztva fél életüket. A csoportokba szerveződések révén érdeklődéseinkről, szimpátiáinkról vagy épp utálatainkról alkotható ránk jellemző kép – hogy a krimikben gyakran használt kifejezéssel éljek, profil. Nem véletlenül jött létre olyan csoport is, aminek neve: Annyi csoporthoz csatlakoztam, hogy a fél életemet le lehet szűrni belőle!

Haladni kellett a korral, így elérkezettnek éreztem, hogy ezen a közösségi médián is követhetővé tegyem receptjeimet. Elkészítettem az oldalt is, ami a képre kattintva elérhető. Pörgős, netefüggő ismerősöknek érdemes ajánlani, az újmódi kifejezés szerint lehet lájkolni 🙂

 


Írjon megjegyzést


  • - x -

  • Csatlakozz, hogy le ne maradj!

  • Fontos